Bitcoin og aktier: Modellen, der antyder, at BTC skulle have ramt $ 25.000

En af de mest populære Bitcoin-analytikere, skaberen af ​​den berømte Stock-to-Flow-model, siger, at den nuværende S&P 500-sats indebærer en Bitcoin-pris på $ 25.000.

På grund af sin årti lange sammenhæng med S&P 500-aktiemarkedsindekset, mener Bitcoin-aktie-til-flow-model (S2F) -modellen Plan B, at BTC skulle have overgået sin tidligere ATH og ramt $ 25.000-prismærket.

‚S&P implicit BTC-pris: $ 25K .. Interessante tider foran!‘

Plan B tager en interessant plads blandt mange andre ‚Bitcoin-analytikere‘ på crypto Twitter. Han er en fast tro på den stock-to-flow-model, som han oprettede til BTC, og lægger daglige pris- og markedsopdateringer på sin profil (baseret på hans matematiske model).

Ifølge en tweet, som han sendte i dag, skulle Bitcoin være værd $ 25.000 nu. Og hvor? På grund af det ‚korrelation og cointegration med S&P 500 i de sidste ti år.

S & P500 og Bitcoin er korreleret og co-integreret de sidste 10 år. S&P implicerede BTC-pris: $ 25K .. interessante tider fremover!

Han forklarede ‚implicit pris‘ til en kollega Twitterati, sagde han, at den foregående S&P 500 lukker omkring 3250, indebærer, at BTC rammer $ 25K. Han sagde også , at Bitcoin er som en ‚gearet S&P-position‘, og at ifølge hans diagram to gange er positionen på S&P 500 ‚400 gange positionen på BTC‘, fordi cryptocurrency stiger hurtigere end den tidligere.

Hvorfor er Bitcoin-pris og S&P 500 korrelerede?

For de uindviede kan den markante sammenhæng mellem Bitcoin og aktiemarkedsindekset komme som urimelig eller simpelthen forvirrende. Men den berømte BTC-analytiker har forsøgt at afklare tvivlen.

Pr. Tweet, der blev delt nøjagtigt for en måned tilbage, påpegede Plan B, at Bitcoin vinder positivt ved flere handlinger udført af USAs Federal Reserve. Den mest fremtrædende af dem er ‚kvantitativ lettelse (QE)‘. Han fortsætter med at sige, at Fed’s handlinger ‚understøtter‘ den øverste cryptocurrency.

Plan B siger, at sammenhængen er så tyk, at da FED forsøgte at stoppe QE i november 2018, led både S&P 500 og Bitcoin et frit fald. Således vil centralbanken aldrig gentage det.

Den seneste tid har Bitcoins prisoversigt rapporteret et fald i volatilitet og sporadisk prishandling. Men hvorfor?

Årsagen kan findes i denne artikel af Harold Christopher Burger. Ifølge Harold er to ting blevet tydelige med hensyn til BTCs nylige prisudvikling:

Tilfældet for bitcoin’s faldende årlige afkast bliver stærkere.

Bitcoin prisudsving bliver mindre ekstreme på kort sigt.

En plausibel forklaring på observationerne er investeringskapital. Det tager mere og mere fiat valuta at flytte BTC’s pris højere. Tilsyneladende bliver det stadig sværere at finde den nødvendige kapital til at gøre det.

I Burger’s ord:

Flytning af prisen på bitcoin fra $ 0,1 til $ 1 var muligt med relativt få dollars. At flytte prisen på bitcoin fra $ 1000 til $ 10000 krævede meget mere kapital. Denne effekt bremser den potentielle vækst af bitcoin både på lang og kort sigt.

Fremtidige oksemarkeder forventes at være meget langsommere, og længerevarende Bitcoin-afkast vil være mindre pr. Hans forskning.